Відокремлений структурний підрозділ

Засідання педагогічної ради коледжу

14 лютого 2023 р. відбулося засідання Педагогічної ради коледжу, яке розпочалося з традиційного вступного слова директора коледжу. Михайло СОКОЛ ознайомив колег із порядком денним, озвучив основні напрямки роботи на найближчий час та зазначив, що усі зусилля колективу спрямовані на надання освітніх послуг здобувачам фахової передвищої освіти.

Заступник директора з навчальної роботи Людмила ІЛЛЯШЕНКО повідомила про особливості організації освітнього процесу у 2023-2024 н. р., а також інформувала учасників педради про залуження стейкхолдерів до освітнього процесу, адже розробка освітньо-професійної програми – відповідальний і складний процес. Задля врахування інтересів максимальної кількості зацікавлених осіб (стейкхолдерів) гарною практикою буде їх залучення до розробки та впровадження освітньо-професійної програми. Такими стейкхолдерами можуть бути: здобувачі фахової передвищої освіти, випускники освітньо-професійної програми, роботодавці, фахівці галузі, батьки здобувачів освіти та інші зацікавлені особи. Залучення стейкхолдерів може відбуватися шляхом обговорення проєктів освітньо-професійних програм, опитування з метою отримання пропозицій і рекомендацій, іншими шляхами, які дозволені в межах автономії закладу освіти, але не суперечать чинному законодавству України.

Людмила ІЛЛЯШЕНКО наголосила на важливості проведення опитування здобувачів освіти, батьків, роботодавців та інших зацікавлених осіб.