Здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми 181 Харчові технології (гр. ХТ-12 та ХТ-14) відвідали ресторан «Салобіє»
28 листопада 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми 181 Харчові технології (гр. ХТ-12 та ХТ-14) відвідали ресторан «Салобіє» в Чернігові. Екскурсія пройшла під керівництвом викладачів А.О. Смаглюк та О.В. Картак, заступника директора з навчальної роботи Л.О. Ілляшенко і завідуючої технологічним відділенням Г.М. Смирнової.
📌 Під час візиту здобувачі освіти дізналися про історію заснування ресторану «Салобіє», відкритого для популяризації автентичної грузинської кухні. Атмосфера закладу створена з урахуванням грузинських традицій, що передає національний колорит у кожній деталі – від меню до інтер’єру.
📌Під час екскурсії здобувачі освіти також мали можливість:
▪️ оглянути ресторан, дізнатися про концепцію закладу та деталі інтер’єру, які підкреслюють атмосферу гостинності та культури Грузії;
▪️ ознайомитися з особливостями роботи офіціанта та дізнатися про ключові етапи обслуговування гостей, що забезпечують високий рівень сервісу;
▪️ почути від бармена про принципи приготування грузинських напоїв, переглянути процес створення популярних позицій меню бару та ознайомитися з культурою подачі напоїв;
▪️ побачити, як відбувається взаємодія між персоналом для швидкого та якісного обслуговування;
▪️ отримати цінні поради від працівників ресторану щодо організації роботи в закладі та підтримання гостинної атмосфери.
📣 Ініціатором екскурсії виступила викладач А.О. Смаглюк, що надала здобувачам освіти можливість розширити свої професійні знання.
🤝 Щиро дякуємо ресторану «Салобіє» за гостинність та підтримку у підготовці майбутніх фахівців. Здобувачі отримали безцінний досвід, який сприятиме їхньому професійному зростанню.