Здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми Харчові технології у період з 16 грудня 2024 року по 17 січня 2025 року проходять виробничу практику
Згідно до графіку освітнього процесу здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми Харчові технології у період з 16 грудня 2024 року по 17 січня 2025 року проходять виробничу практику. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, одержаних здобувачами фахової передвищої освіти під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь у процесі професійної діяльності, розвиток у здобувачів передвищої освіти здатності компетентного прийняття рішень у виробничих ситуаціях, оволодіння сучасними методами та формами професійної діяльності.
Здобувачі освіти мають можливість проходити практику в сучасних, інноваційних, популярних закладах ресторанного господарства “Солобіє”, “Shi Shi” , “Кабріолет”, “BIERDECKEL”, “Сенатор” та ТОВ “АЛЬЯНС МАРКЕТ”, ТОВ “ СІЛЬПО-ФУД”.
Під час практики здобувачі освіти беруть активну участь у приготуванні страв, вивчають особливості роботи на професійному кухонному обладнанні, освоюють технології зберігання продуктів та розробляють технологічні картки. Крім того, вони мають можливість спілкуватися з досвідченими кухарями, ділитися своїми ідеями та отримувати цінні поради.