Робочі програми спеціальності 181 Харчові технології
2025-2026 н.р.
- Методичні рекомендації щодо виконання та оформлення курсового проєкту
- Наскрізна програма практики
- ОК 1 Українська мова за професійним спрямуванням
- ОК 2. Історія України
- Іноземна мова за професійним спрямуванням
- ОК 4 Фізичне виховання
- ОК 5 Основи правознавства
- ОК 6 Неорганічна хімія
- ОК 7 Харчова хімія
- ОК 8 Мікробіологія та фізіологія
- ОК 9 Основи маркетингу
- ОК 10 БЖД цивільний захист та основи охорони прави
- ОК 11 Інформатика
- ОК 12. Технологія виробництва кулінарної продукції
- ОК 13 Організація ресторанного господарства
- ОК 14 Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
- ОК 15 Товарознавство харчових продуктів
- ОК 17 Устаткування ЗРГ
- ОК 18 Економіка підприємств різних типів
- ОК 19 Кухні країн світу
- ОК 20 Процеси та апарати харчових виробництв
- ОК 21 Технічне креслення
- ОК 22 Організація обслуговування в ЗРГ
- ОК 23 Технологія кондитерських виробів
- ОК 24 Барна справа
- ОК 26 Вступ до фаху
- ОК 27 Навчальна практика
- ОК 28 Технологічна практика
- ОК 29 Виробнича практика програма та методичні рекомендації
- ОК 30 Кваліфікаційний іспит
2024-2025 н.р.
- ВК Основи підприємницької діяльності
- ВК Основи філософських знань
- ВК Психологія ділових відносин
- ВК Тренінг-курс “Сучасні медіа”
- ВК. Основи маркетингу
- ВК. Соціологія
- Наскрізна програма практики
- ОК 1 Українська мова (за професійним спрямуванням)
- ОК 2 Історія України
- ОК 4 Фізичне виховання
- ОК 5 Основи правознавства
- ОК 6 Вища математика
- ОК 7 Неорганічна хімія
- ОК 8 Харчова хімія
- ОК 9 Мікробіологія та фізіологія
- ОК 10 Екологія
- ОК 11 БЖД та основи охорони праці
- ОК 12 Інформатика і комп’ютерна техніка
- ОК 13 Технологія виробництва кулінарної продукції
- ОК 14 Організація ресторанного господарства
- ОК 15 Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
- ОК 16 Товарознавство харчової продукції
- ОК 17 Облік та звітність
- ОК 18 Устаткування в ЗРГ
- ОК 19 Економіка підприємств різних типів
- ОК 20 Кухні країн світу
- ОК 21 Процеси і апарати харчових виробництв
- ОК 23 Організація обслуговування в ЗРГ
- ОК 24 Технологія кондитерських виробів
- ОК 25 Барна справа
- ОК 26 Вступ до фаху
- ОК 27 Навчальна практика
- ОК 28 Технологічна практика
- ОК 29 Виробнича практика програма та методичні рекомендації
- ОК 30 Кваліфікаційний іспит