Здобувачі фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою Харчові технології успішно захистили свої курсові проєкти
6 грудня 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти за освітньо-професійною програмою Харчові технології успішно захистили свої курсові проєкти. Це був важливий підсумок їхньої роботи, яка поєднувала глибокі теоретичні знання та практичні навички з технології виробництва кулінарної продукції, організації ресторанного господарства, устаткування закладів ресторанного господарства, технічного креслення, безпеки життєдіяльності та основ охорони праці.
Курсовий проєкт передбачав безпосереднє проєктування чітко визначених об’єктів: ресторанів, барів, кафе, спеціалізованих закладів. Метою курсового проєкту була систематизація, закріплення та розширення теоретичних і практичних знань при вирішенні технологічних, технічних, організаційних, економічних фахових задач.
Екзаменаційна комісія, до складу якої увійшли викладачі Галина Смирнова, Ольга Гончарова, Людмила Ілляшенко, оцінила професійний підхід здобувачів освіти до виконання завдань.
За словами здобувачів фахової передвищої освіти, робота над курсовим проєктом допомогла їм закріпити теоретичні знання, отримані під час лекцій, навчитися вирішувати практичні задачі харчової галузі, підготуватися до викликів майбутньої професійної діяльності.
Вітаємо наших здобувачів освіти із завершенням важливого етапу навчання та бажаємо подальших успіхів у досягненні професій!