Циклова комісія технологічних дисциплін

Циклова комісія технологічних  дисциплін працює над проблемою :  

«Найважливіше завдання творчого викладача – розпізнати, виявити, розкрити, виростити, виплекати в кожного студента  його неповторно індивідуальний талант».   

Головними напрямками роботи циклової комісії технологічних дисциплін над даною проблемою є:

  1. Реалізація педагогічної діяльності відповідно до Законів України, стандартів, положень та інших нормативних документів.
  2. Створення системи пошуку, розвитку й підтримки обдарованої молоді, стимулювання її до творчого саморозвитку та самовдосконалення.
  3. Організація та удосконалення індивідуальної роботи зі студентами.
  4. Удосконалення практичної підготовки студентів шляхом добору сучасних баз практики з потужним матеріально-технічним забезпеченням, тісної співпраці з творчими, талановитими фахівцями готельно-ресторанної справи.
  5. Вивчення та запровадження в освітній процес новітніх освітніх технологій.
  6. Удосконалення форм та методів педагогічної діяльності для забезпечення постійного зростання фахової майстерності педагогів

 

До складу циклової комісії входять:

Очолює циклову комісію:  

Смаглюк А.О.  викладач другої кваліфікаційної категорії.

Дисципліни: «Організація і технологія обслуговування в готелях», «Організація готельного господарства».

 

 

Ілляшенко Л.О.– викладач вищої кваліфікаційної категорії,  викладач-методист. 

Дисципліна: «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства».

 

Смирнова Г.М. – викладач  вищої  кваліфікаційної категорії.

Дисципліни: «Устаткування закладів ресторанного господарства», «Охорона праці».

 

Гончарова  О.В. – викладач вищої кваліфікаційної категорії.

Дисципліни: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Кухні країн світу».

 

Єщенко І.В. – викладач першої кваліфікаційної категорії.

Дисципліни: «Організація та технологія обслуговування в готелях», «Основи туристичної діяльності», «Основи підприємницької діяльності».

 

Картак О.В. – викладач кваліфікаційної категорії «спеціаліст».

Дисципліна: «Кухні країн світу», «Барна справа», «Технологія виробництва кулінарної продукції».


Звіт роботи циклової комісії технологічних дисциплін (за 2020-2021 навчальний рік)