изображение_viber_2022-10-14_11-14-41-735

14 жовтня вся Україна відзначає свято Покрови пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА та День захисників і захисниць України

14 жовтня вся Україна відзначає свято Покрови пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День створення УПА та День захисників і захисниць України.
У нашої Держави славна історія та великі герої. Під покровом Пресвятої Богородиці українське козацтво здобувало волю та свободу для нашої батьківщини, а Українська повстанська армія, в часи Другої світової війни, захищала та відстоювала національні інтереси та боролась за Незалежність України. Ми завжди боронили свої кордони від ворогів, боронимо їх і зараз.
Тож в цей день ми вітаємо всіх, хто захищав нашу країну і продовжує це робити. В наших захисниках і захисницях є сила нескорених! Дякуємо вам, Герої! Дякуємо за відданість Україні, за те, що з кожним днем ​ наближаєте довгоочікувану Перемогу! Нехай щира любов до країни, славетні бойові подвиги батьків та дідів, народна повага надихають вас на нові звершення. Миру, щастя, добра і злагоди вам та вашим родинам!
Напередодні свята дружня родина коледжу організувала і провела акцію “Подяка воїнам ЗСУ”. Викладачі, здобувачі освіти та їх батьки, підприємець і наш випускник Бойко Роман, колектив ТОВ “ТД “РИГА ХЛІБ” долучилися до збору подарунків та смаколиків для військових, які зараз перебувають на фронті і боронять нашу країну. Більша частина кондитерських виробів виготовлена власноруч студентами-технологами та викладачами. В доповнення до подарунків кожна група підготувала привітання-оберіги зі словами щирої вдячності за мужність, відданість і любов до України!