Відокремлений структурний підрозділ

Онлайн-конференція на тему «Правові засади діяльності антикорупційної системи України»

12.12.23 р. до Міжнародного дня боротьби з корупцією викладачами циклової комісії правових дисциплін для здобувачів освіти I,II,III курсів спеціальності «Право» було проведено онлайн-конференцію на тему «Правові засади діяльності антикорупційної системи України».
Метою зустрічі був правовий аналіз система органів, що об’єднані спільною метою боротьби з корупцією та реалізують її відповідно до власних функцій і повноважень. Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП), Вищий антикорупційний суд (ВАКС), Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) утворюють потужний антикорупційний механізм завдяки раціональному поділу обов’язків і завдань, співпраці та партнерству.
Здобувачі освіти проявили інтерес щодо правового регулювання участі у відкритих конкурсах та специфіки роботи детективів НАБУ. На зустрічі було присутньо 59 учасників.