Під час вивчення організації виробництва студенти групи ХТ-7 працювали над проєктом щодо відкриття спеціалізованого закладу харчування
Під час вивчення організації виробництва студенти групи ХТ-7 працювали над проєктом щодо відкриття спеціалізованого закладу харчування. Технологи запропонували відкрити млинчикову. Розробили виробничу програму, запропонували авторські рецептури. Під час приготування та оформлення виробів розробили технологічні картки. Розрахували вартість млинчиків, установивши єдину для всіх виробів націнку. Отримавши результат почали сперечатися за конкурентноспроможність своєї продукції. З’ясували, що необхідно знижувати націнку аби вийти на ринок послуг ресторанного господарства міста.
Упровадження професійних проєктів розкриває творчий підхід студентів до роботи, виховує стійкій професійний інтерес, пізнавальні навики, креативність, індивідуальність, бажання бути успішними.