500A4633-C6CC-4690-BF69-07EA2787B9B5

Підсумкове заняття з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства групи ХТ-7

У Коледжі закінчується навчальний семестр, наближаються різдвяні та новорічні свята. Відпочивати зарано – необхідно направити всі зусилля на отримання позитивних результатів у навчанні. Останні пари дуже важливі, але і неймовірно цікаві, оскільки є можливість поєднати набуття професійних компетентностей з романтичною передноворічною атмосферою. На підсумковому занятті з організації обслуговування в закладах ресторанного господарства 23.12.2021 р. студенти групи ХТ-7 сервірували святкові столи та декорували новорічними атрибутами. Демонстрували навики порціонування та оформлення страв у присутності гостей. Здобувачі фахової передвищої освіти продемонстрували готовність дарувати святковий настрій відвідувачам закладів харчування своєю щирістю, творчістю, відповідальністю та бажанням удосконалювати професійну майстерність.