9063_1

З Днем Соборності України!

Відзначення Дня Соборності – це не тільки вшанування творців Акта Злуки, а й всіх, хто боронив і боронить цілісність, суверенітет та незалежність нашої країни. Соборність – це не тільки приналежність до спільної території, це – спільні прагнення, ідеали, духовна єдність. Лише в єдності і взаємній підтримці зуміємо стати непереможними, єдиними та соборними.

До Дня соборності України в приміщенні бібліотеки коледжу була створена виставка «Україна Соборна». Студенти ознайомилися з історією схвалення Акту злуки, усвідомили політичне та історичне значення об’єднання УНР і ЗУНР для утворення єдиної (соборної) української держави.

З нагоди відзначення Дня Соборності 20.01.2022 р. відбулася товариська зустріч з шашок серед мешканців студентського гуртожитку. Переможцями зустрічі стали: Макаревич Руслан (І місце), Науменко Тетяна (ІІ місце), Слюта Віталій (ІІІ місце).

Студенти групи ГР-11 разом з куратором Месеча О. І. створили тематичне відео приурочене до Дня Соборності з побажаннями всім незламного українського духу, злагоди, сил та натхнення!

В єдності наша сила! Зі святом всіх – з Днем Соборності України!