Відокремлений структурний підрозділ

Засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування

28 березня 2024 року в онлайн форматі на платформі Google Meet відбулося засідання Обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування (голова ІШТУКІН Валерій) ЗФПО Чернігівської області.

На засіданні були присутні викладачі коледжу: Тетяна Білоока, Вадим Примаченко та Ірина Ющенко.

Виступаючі поділилися своїм досвідом, а саме:

Наталія МАЛИНОВСЬКА, викладач Чернігівського фахового коледжу інженерії та дизайну Київського національного університету технологій та дизайну виступила з презентацією «Іноваційні підходи до формування авторської концепції дизайнерського проєкту за допомогою комп’ютерних технологій, які використовуються під час виконання курсового проекту».

Анна КАЛЕНІЧЕНКО, викладач ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» виступила з презентацією «Особливості використання систем комп’ютерної алгебри у підготовці студентів технічних спеціальностей».

Ольга РИБАЛКО, викладач комунального закладу «Прилуцький гуманітарно-педагогічний фаховий коледж імені Івана Франка» Чернігівської обласної ради виступила з презентацією «Застосування інформаційно-комунікаційних технологій на уроках інформатики та математики в початкових класах»

Доповіді та презентації викликали зацікавленість у присутніх, про що свідчить жваве їх обговорення. Доповідачі надали вичерпні відповіді на поставлені питання.