Харчові технології
- Гостьова лекція на тему: «Автентичні страви. Елементи національної культурної спадщини, просування їх на ринку»
- Подання
- Результати опитування
- Інновації у шкільному харчуванні: випускниця коледжу ділиться досвідом із майбутніми технологами
- Подання
- Результати опитування
- Майстер-клас із приготування страв сучасної кухні: том ям, биті огірки, бургери, сендвічі та мусовий торт
- Подання
- Результати опитування
- Гостьова лекція з нутриціологом «Харчування як стиль життя: інвестиція у майбутнє»
- Подання
- Результати опитування
- Гостьова лекція на тему «Інноваційні технології в ресторанному бізнесі»
- Подання
- Результати опитування
- Гостьова лекція у ресторані «Салобіє» на тему «Особливості організаційної та виробничої діяльності ресторану»
- Подання
- Результати опитування
- Здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми 181 Харчові технології відвідали кафе-кондитерську мережі закладів «Львівська майстерня шоколаду» в Чернігові
- Результати опитування
- Здобувачі фахової передвищої освіти освітньо-професійної програми 181 Харчові технології (гр. ХТ-12 та ХТ-14) відвідали ресторан «Салобіє»
- Подання
- Результати опитування
- Зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології з працівниками ресторану «Княжий орден»
- Подання
- Результати опитування
- Зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології з адміністратором ресторану Велюров
- Подання
- Результати опитування
- Зустріч здобувачів освіти освітньо-професійної програми Харчові технології з директором International Centre Skill Sprint Ольгою Білан
- Подання
- Результати опитування