Фото 1

Участь у проекті «Молодіжна школа бізнесу» здобувачами освіти, які навчаються за ОП «Маркетинг»

В період з 20 по 24 вересня 2021 року здобувачі освіти, які навчаються за освітньою програмою «Маркетинг» взяли участь у проекті «Молодіжна школа бізнесу» в рамках обласної Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки.

Протягом даного періоду студенти активно прокачували свої навички, пройшовши тренінг «Мрія, особистість та лідерство як основа успішного бізнесу», який провів Валерій Індик, ГО «Сімейний хаб «Родинний простір», міжнародний консультант ЄБРР та тренінг «Комунікація та взаємодія – найпотрібніші навички успішної людини» від Наталії Волинець, ГО «Сімейний хаб «Родинний простір».

Власним досвідом “спроб” та “помилок” та цінними порадами ділились власники уже сформованого бізнесу – Артур Пономаренко, засновник та генеральний директор бренду одягу «Yözh» та Ксенія Новосьолова, викладач- технолог вищої категорії з цукрової епіляції, власниця студії епіляції та естетики тіла “Волохата ворона”, власниця навчального центру епіляції та естетики тіла “Ксенії Новосьолової”.

Учасники пройшли тренінги на теми «Від ідеї до mmp – як використовувати переваги дизайн-мислення в розробці товарів чи послуг» (проводив Валерій Індик); “Світ фінансів” (проводила Олена Парубець); «Фінанси для нефінансистів» та «Маркетинг – мистецтво залучати гроші».

А також учасники дізнались про фінансово-кредитну та інформаційну підтримку малого та середнього бізнесу від Марії Фінюк та пройшли пітчінг – що хочуть почути інвестори, презентували свої бізнес-ідеї.

По закінченню проекту всі учасники отримали сертифікати про успішне проходження бізнес-курсу!!!