Відокремлений структурний підрозділ

Відвідано відомий у м. Чернігів готельно-ресторанний комплекс «RIVERSIDE»

08 лютого 2024 року з метою ознайомлення здобувачів освіти спеціальностей: 181 Харчові технології, 241 Готельно-ресторанна справа з підприємствами галузі під керівництвом викладача Аліни СМАГЛЮК було відвідано відомий у м. Чернігів готельно-ресторанний комплекс «RIVERSIDE».
Даний комплекс розташовано у мальовничій місцевості в 5 хвилинах на автомобілі від центра міста за 80 метрів від берега річки Десна.
Історія розвитку закладу, трансформація його місії та призначення, особливості обслуговування гостей та інші питання обговорювались в ході екскурсії. Здобувачі освіти змогли наочно ознайомитись з номерним фондом, банкетними залами, ресторанами, конференц-сервісом комплексу. Ознайомлення з даним закладом готельно-ресторанного господарства є важливим практичним доповненням до вивчення профільних навчальних дисциплін.
Дякуємо керівництву комплексу «RIVERSIDE» за теплий прийом та за сприяння підвищенню якості практичної складової навчального процесу підготовки кваліфікованих фахівців сфери обслуговування.