изображение_viber_2023-10-25_10-30-50-708

КОНФЕРЕНЦІЯ ЗА ПІДСУМКАМИ ПРАКТИКИ

24 жовтня 2023 року було проведено звітну конференцію за підсумками практики 2022-2023 навчального року. Здобувачі освіти проходили практику в м. Чернігові та в рамках міжнародного співробітництва в містах Болгарії.

З вітальним словом до здобувачів освіти звернулися заступниця директора з навчальної роботи Людмила ІЛЛЯШЕНКО та завідувачка навчально-виробничої практики Наталія ЄРЕМЕНКО, які наголосили на важливості організації якісної практичної підготовки здобувачів освіти, яка є невід’ємною частиною освітнього процесу і обов’язковою складовою усіх освітньо-професійних програм фахової передвищої освіти.

Також здобувачів освіти привітала директорка інтернаціонального центру Skill Sprint Ольга БІЛАН. Вона відмітила, що практика сприяє опануванню професійних навичок (hard skills) та удосконаленню гнучких навичок (soft skills), які змінюються з набуттям особистого досвіду; подякувала здобувачам освіти за якісну та сумлінну роботу.

Своїми враженнями та набутим досвідом поділились здобувачі освіти, які пройшли практику в рамках міжнародного співробітництва:

  • Бобрушко Анастасія (ХТ-11) Болгарія, готель «Terma Village SPA & SPORT»;
  • Ляцевич Дарина (ГР-15) Болгарія, готель «Terma Village SPA & SPORT»;
  • Марлян Єлизавета (ХТ-8) Болгарія, готель «TermaECO»;
  • Любочкін Олександр (ХТ-11) Болгарія, ресторан «Рибний»;
  • Магоня Анна (ГР-11) Болгарія, готель «Райський сад»; Презентація
  • Заровна Каріна, Кочурова Ольга (ГР-8), Болгарія, готель «Allegra Balneo & SPA»; Презентація

А також доповіді на конференції представили здобувачі освіти, які пройшли практику в місті Чернігів:

  • Бородавка Софія (ГР-11),  м.Чернігів , ресторан «Мандарин»;
  • Халаджі Ілля (ХТ-11), м.Чернігів , ресторан «Хвоя»; Презентація
  • Щекотихіна Анастасія (ХТ-11), м.Чернігів , ресторан «Салобіє»;
  • Шарамок Вероніка (ХТ-11), м.Чернігів , кафе-ресторан «Арменія»;

Результатом проведення конференції став обмін досвідом практичної підготовки між здобувачами освіти різних курсів і підведення підсумків практики.

Сподіваємось, що і надалі завдяки ЗСУ наші здобувачі освіти  матимуть можливість здобувати практичні навички в найкращих сучасних закладах готельно-ресторанного господарства.

Щиро дякуємо всім учасникам!